تأثیر شیردهی در کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد
جمعه 3 اسفند 1403 - ساعت 13:32

عضو هیئت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران:
شیر مادر حاوی مواد ایمنی‌بخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتی‌بادی‌ها، فاکتورهای رشد، آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها بوده و از نوزاد در برابر بیماری‌هایی مانند عفونت‌های تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت می‌کنند.

 

عضو هیئت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران: شیر مادر حاوی مواد ایمنی‌بخش منحصر به فردی است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتی‌بادی‌ها، فاکتورهای رشد، آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها بوده و از نوزاد در برابر بیماری‌هایی مانند عفونت‌های تنفسی، اسهال و عفونت گوش محافظت می‌کنند. 🔹️مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، در آینده کمتر به دیابت، فشار خون و کلسترول بالا مبتلا می‌شوند، همچنین تغذیه با شیر مادر موجب رشد بهتر مغز، افزایش ضریب هوشی و تقویت سیستم عصبی نوزاد خواهد شد. 🔹️تحقیقات نشان می‌دهد که نوزادانی که به‌صورت انحصاری تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می‌کنند، تا ۷۰ درصد کمتر در معرض سندروم مرگ ناگهانی قرار دارند. همچنین تغذیه نوزاد در ساعت اول تولد و تماس پوست با پوست مادر، خطر مرگ‌ومیر نوزاد را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news229938.html