سه شنبه 16 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات هکرهاي ايراني جولان مي دهند

 
 

برنا نیوز , پنجشنبه 9 اسفند 1386

هکرهاي ايراني جولان مي دهند

 
 

چند صباحي است که اخبار هک شدن سايت هاي دولتي و غير دولتي نقل محافل شده است و هکرهاي ايراني ، اين سايت ها را نشانه رفته اند.

مقوله هک در ايران از روي کارآمدن و گسترش سايت ها و خدمات اينترنتي باز شده است و هر از گاهي اخبار هک شدن سايت ها بر روي خبرگزاري ها و رسانه هاي خبري مشاهده مي شود اما طيف گسترده حملات هکرها به سمت سايت هاي دولتي در چند ماه گذشته اذهان عمومي و مديران سايت هاي ايراني را درگير کرده است.
هک شدن مؤسسه عالي بانكداري ايران اولين حلقه حملات چندماه گذشته هکرها را سرآغازي بود. سپس سه ساب دامين از دانشگاه شريف هک شد و اين مورد مي توانست زنگ خطري باشد براي کارشناسان امنيتي شبکه کشور، چرا که سايت دانشگاه صنعتي شريف مملو از ايده ها و فعاليت هاي گروهي از بهترين دانشجويان ايراني است.
به يکباره خبر هک شدن 60 وب سايت ايراني توسط تنها يک هکر تيتر خبرهاي امنيت شبکه بود. حمله به زير دامنه کتابخانه،موزه و مرکز اسناد مجلس شوراي اسلامي ،کميسيون ايمني وزارت راه و ترابري جمهوري اسلامي ايران،شوراي عالي انفورماتيک کشور ، هک شدن وب سايتهاي 5 شبکه ملي ايران ، دانشگاه فردوسي مشهد ، درگاه ملي صنعت آب کشور ، هک شدن انتشارات دانشگاه صنعتي اميركبير ، وب سايت فدراسيون اسکواش ايران ، مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه علم و صنعت ايران ، سازمان بازرگاني استان يزد ، طرح اتحاد دانشجويان جهان اسلام ، معاونت توسعه منابع انساني و پژوهش ، سازمان اطلاع رساني تحليلگران مخابرات از ديگر موارد حملات چند ماه گذشته هکرهاي ايراني است.
سرآمد حملات گذشته هکرهاي ايراني يک هکر 15 ساله بود که توانسته بود وبگاه اينترنتي انتخابات مجلس هشتم را مورد حمله قرار دهد.
جالب اينجاست مدير سايت انتخابات مجلس هشتم در پاسخ به هک شدن سايت توسط اين هکر ايراني خطاب به وي گفته بود:" افتخار مي‌كنيم كه در كشوري هستيم كه جوان 15 ساله مي‌تواند مشكل سايت وزارت كشور را پيدا كند. اين ملت با داشتن جواناني چون جنابعالي، در سراسر شهرها و روستاها، حق دارد از هر امكان جديدي بهره‌ور باشد و دشمنان اين ملت آب در هاون مي‌كوبند"
حملات هکرهاي ايراني به داخل کشور ختم نشده است . اينان با هک کردن 90 وب سايت کشور انگلستان تنها در يک روز يک رکورد را به نام خود ثبت کرده اند و زماني اين رکورد را کامل کردند که تعدادي از ساب دومين‌هاي سايت ناسا به دست هکرهاي ايراني هک شد.اين هکرها در پيامي که بر روي سايت هک شده ناسا قرار داشت گفته بودند:" «ما سرور شما را به طور کامل در اختيار داريم، اما هيچ خرابکاري در آن نکرده‌ايم و تنها صفحه اصلي شما را از بين برده‌ايم. ما مي‌خواهيم، ايده خود را به شما و جهانيان بگوييم. مسلمانان تروريست نيستند و جنگ عراق، جنگي عليه تروريسم و ديکتاتوري نيست. اگر دولت آمريکا، واقعا خواستار دمکراسي در جهان است، از دولت‌هايي مانند اسرائيل که سلاح‌هاي اتمي دارد و يا کشورهاي عربي مثل عربستان که پادشاهي موروثي در آن حاکم است، حمايت نمي‌کرد."
اينان در ادامه پيام خود آورده بودند: در عربستان،‌ مجلسي وجود ندارد. زنان حق رأي و رانندگي ندارند، چندهمسري براي مردان رواج دارد، در حالي که در ايران کاملا برعکس است
جالبتر اين که سايت ناسا صفحات هک شده را حذف کرده است . اما اين حمله توسط http://www.zone-h.org تاييد شده است.
سايت http://www.zone-h.org مکاني است که هکرهاي دنيا براي بحث و بررسي و مشارکت در دانش هاي نوين خود و همچنين براي ثبت کردن حملات خود استفاده مي کنند.
اغلب موارد هک شده در طول چند ماه گذشته شامل حملات هکرهاي "کلاه سفيد " بوده است. هکرهاي " کلاه سفيد" به هکرهايي گفته مي شود که اصولا در پي شناسايي اشکالات سيستم و اثبات آن به مديران سايت مربوطه هستند و مانند هکرهاي "کلاه سياه" تخريبي در سايت انجام نمي دهند.
نکته اي که اين اتفاقات مي تواند سرمنشاء آن باشد اهميت به اصل امنيت در شبکه هاي کامپيوتري در پي افزايش ضريب نفوذ اينترنت در کشور است .
مطمئنا با گسترش تجارت الکترونيک و شهرالکترونيک در کشور نمي توان انتظار داشت که فقط با هکرهاي "کلاه سفيد" روبرو هستيم و امکان حملات و دزدي هاي اينترنتي توسط طيف گسترده "کلاه سياه"ها بسيار زياد مي شود. يک کارشناس شبکه مي گويد : به‌دليل عدم رعايت حداقل اصول‌امنيتي در مراکز ارايه دهنده خدمات اينترنتي ، شبکه اينترنت کشور بهترين جولانگاه براي هکرها و سوء استفاده‌کنندگان از محيط اينترنت است.
حال بايد با دورانديشي و بها دادن به جواناني که با دانش و علم خود سابقه اي مثبت در شناساندن اشکالات امنيتي سايت هاي اينترنتي را داشته اند زمينه ساز ايجاد محيطي امن و بي خطر را براي اطمينان بيشتر مردم در خصوص استفاده از خدمات اينترنتي شد.
شايد بتوان با تکيه بر اين محيط امن و اطمينان خاطر شهروندان، مقوله شهر الکترونيک و تجارت الکترونيک را بسط و گسترش داد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار