سه شنبه 16 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات مزاحمت و خلاء قانونی!

 
 

موبنا , پنجشنبه 16 اسفند 1386

مزاحمت و خلاء قانونی!

 
 

اپراتور های مخابراتی از جمله شرکت ارتباطات سیار به عنوان بزرگترین اپراتور ،این موضوع را چندان جدی نمی گیرند و ظاهرا راه حلی نیز برای آن ندارند.

این روزها یکی از روش های آزار دادن دیگران ، ایجاد مزاحمت از طریق تلفن است که گاهی اوقات می تواند تا حد کشنده ای اعصاب یک نفر را مختل کند. دایورت کردن شماره هایی که مزاحمان تلفنی بسیاری دارند، یکی از این روش هاست که به نظر می رسد بین دیگر آزاران رواج زیادی یافته و قربانیان آنها را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
با این حال، اپراتور های مخابراتی از جمله شرکت ارتباطات سیار به عنوان بزرگترین اپراتور کشور ،این موضوع را چندان جدی نمی گیرند و ظاهرا راه حلی نیز برای آن ندارند.
شاید یکی از دلایل این بی تفاوتی در مورد مساله دایورت های آزار دهنده ، درآمدی است که عاید اپراتور تلفن همراه می شود و بدیهی است هیچ بنگاه اقتصادی اقدامی برخلاف منافع خود نخواهد کرد.
اما ، آن گونه که صاحب نظران و کارشناسان می گویند؛ مهمترین علت بروز این مساله ، فقدان قوانین و مقرراتی است که اساسا می باید ، اپراتورها را ملزم به حمایت از مشترکان در قبال مردم آزاری هایی کند که از طریق شبکه آنها انجام می شود.
به گفته مقامات شرکت ارتباطات سیار ، در صورتی که مشترکی نسبت به این موضوع شکایت داشته باشد می تواند شکایت خود را در مراجع قضایی مطرح کند تا پس از طی تشریفات قانونی خط مشترک مزاحم قطع شود یا مورد تعقیب قانونی قرار بگیرد.
با این وجود ،نباید فراموش کرد که طی کردن مراحل قانونی برای طرح دعوا در مراجع قضایی به اندازه ای زمانبر است که می تواند ، مشترک آزار دیده از مزاحمت را تا مرز جنون پیش ببرد .
در این صورت فرد قربانی یا باید با خاموش کردن گوشی خود از شر مزاحمان تلفنی شبانه روزی خود خلاص شود یا به خاطر نیاز ضروری به تلفن همراه پی این دردسر بزرگ را به تن خود بمالد.
واقعیت این است که ، با گسترش فناوری ارتباطی، روش ها و ابزارهای تازه تری در اختیار افراد بزهکار و ضد اجتماع قرار می گیرد و در صورتی که اپراتورهای مخابراتی یا سازمان های مسئول مانند رگولاتوری چاره ای برای مقابله با این قبیل چالش ها نیندیشند، به طور ناخودآگاه و صرفا به دلیل منافع اقتصادی ناشی از این قبیل اقدامات برای ارائه دهندگان سرویس، به رشد بزه های اجتماعی مبتنی بر فناوری کمک کرده اند.
از این رو ضروری است تا رگولاتور مخابراتی ، نهادهای نظارتی و دستگاه های حقوقی و قضایی پیش از آن که تبعات سوءاستفاده از فناوری موبایل از جمله دایورت کردن خطوط با هدف ایجاد مزاحمت بیش از این گریبان جامعه را بگیرد، دست به کار شده و تمهیدی بیندیشند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
علت تلاطم بازار ارز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
کارگردان پایتخت: تنابنده هرچه قدر گرفته باز هم کم است
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار